Omgeving van Minicamping De Kampeertuin

herbergh t ijsselmeer

Ervaar het warme welkom in Oosterleek

Herbergh 't IJsselmeer heeft u veel te bieden; behalve het café met de gezellige bar, het buitenterras met een speelplaats voor de kinderen, is er het restaurant waar u kunt genieten van een uitstekend diner. 

Alles tegen zeer redelijke prijzen.


De gehele zaal heeft AIRCO, dus ook in de zomer voor "coole" feesten........ naar de Herbergh. Ook is er het gehele jaar door van alles te beleven op muziekgebied. Ierse en Schotse folkmuziek, sixties en seventies-bands, smartlappenavonden, muziektheateravonden, korenfestivals, muzikale wandeling door Oosterleek, etc., etc.. Dit is ook te volgen op onze facebookpagina Herbergh 't IJsselmeer of wordt vriend van Klaas Vis. Hierop zijn ook wekelijks de evenementen te bekijken en blijft U op de hoogte van alle nieuwtjes.

Herbergh 't IJsselmeer heeft een menukaart voor elk wat wils: div. soorten broodjes, heerlijke ijscoupes en ambachtelijk appelgebak, bittergarnituur, snacks ,uitsmijters,soepen, daghap, vegetarische gerechten,  etc. Tevens div. heerlijke vlees- en visgerechten met frites en sla of met verse groenten en gebakken aardappelen.

Tevens tappen wij een heerlijk koel glas Heineken, of Murphy's Irish Red, maar ook hebben wij ons eigen bier "HET OOSTERLEKER BOTTERBIER". Een natuurlijk bovengistend bier, donker gebrand, gemakkelijk drinkbaar, vergelijkbaar met een Belgisch Dubbel.  Alcoholpercentage 7,5%.

Een bier voor de liefhebber van een stevige pint, gebrouwen in Brouwerij 't VØLEN in Volendam. Maar ook hebben wij wisselende speciaalbieren van de tap, waar ook regelmatig een mooi bier van de Texelse Brouwerij te verkrijgen is. Zoals de zeer populaire Skuumkop.

Activiteiten:

Fiets- of autopuzzeltocht

Westfriese Straatgolf

Elke woensdag om precies 18:30 uur is er "Dineren bij Moeders". 
Een gezonde tweegangen maaltijd voor € 11,- per persoon aan Moeders tafel.Website: http://www.herbergh-ijsselmeer.nl

Tekst en beeld: Herbergh 't IJsselmeer