slide omgeving

minicamping de kampeertuin home1

minicamping de kampeertuin home2

Geschikt voor tent, caravan en camper 

 

In 2011 zijn wij met onze kinderen in Wijdenes komen wonen met het plan een minicamping te beginnen. In 2015 hebben we dat gerealiseerd. We zijn heel blij met het resultaat. Het is een verzorgde mooie kleine camping geworden. Met luxe douches, aparte nette toiletten en een fijne overdekte afwasplaats. We bieden plaats aan kleine en grote tenten, caravans en campers. 

Onze minicamping past in het plaatje van een boerencamping misschien dan wel zonder dieren maar wel met een bloemenkwekerij! Dat is in de zomermaanden een lust voor het oog, u loopt langs de kwekerij als u naar de parkeerplaats gaat. Vanaf de camping kunt u hier en daar een glimp opvangen van onze kwekerij waar de bloemen tijdens de zomermaanden vol in bloei staan. 

Afval en chemisch toilet
We scheiden het afval zoveel mogelijk. Glas, papier, plastic, groente /fruitafval en restafval gaan apart. De daarvoor bestemde bakken vind u bij het toilethuis. Het chemisch toilet van uw caravan, camper of tent, leegt u aan de rechterzijde van het toilethuis in de speciaal daarvoor bestemde rvs-uitstortbak, u kunt uw reservoir gemakkelijk schoonspoelen met de broeskop aan de tuinslang die er naast hangt. 

Sanitair
Kamperen is een genot met goed sanitair. U kunt heerlijk warm douchen in de moderne, ruime douches. Sensorkranen, geen muntsysteem.

Er is 1 zeer ruime douche om bijvoorbeeld als gezin gebruik van te maken. Er zit een grote houten bank in en er zijn voldoende haken om uw kleding kwijt te kunnen. De andere 2 douches zijn kleiner maar, nog steeds ruim. Met een kruk en voldoende haakjes voor uw kleding en handdoek. Er zijn 2 afsluitbare washokjes met warm en koud water, wederom met sensorkranen. Een grote spiegel en voldoende haakjes. 

In de centrale ruimte zijn nog eens 2 wasbakken met koud water (sensorkranen) en grote spiegels er boven. 
De afwas doet u onder het afdak. Hygiënische rvs spoelbakken en werkbladen. Heet water tapt u bij de witte spoelbak links van de afwasplaats, daar kunt u een teiltje voor gebruiken, die staan onder de werkbladen. 

In west friesland is veel te beleven, met uitstapjes naar Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en het IJsselmeer. 
In de centrale ruimte ligt er op tafel allerlei informatie over wat er te doen is in de omgeving, fietskaarten restaurants e.d.

Klik hier voor meer informatie over activiteiten in de omgeving van Minicamping De Kampeertuin