• Nederlands
  • Deutsch
  • English

Inchecken tussen 14:00 en 18:00 uur

Geopend vanaf 15 maart tot 1 oktober

BIJ CAROLIENE, STIJLVOL EN OP MAAT GEMAAKT BLOEMWERK

Aan de Hemweg 4 te Wijdenes, nabij Hem (tussen Hoorn en Enkhuizen)

U kunt bij mij terecht voor:

  • Rouwbloemwerk (mijn specialisme)
  • Boeketten op bestelling (minstens 24 uur van tevoren bestellen)
  • Corsages en bruidsboeketten en alternatieven daarvoor, zoals een bruidsarmband of een bloemenkrans voor het haar, en andere bloemen om de trouw- en feestlocatie mee aan te kleden
  • Kerststukken, vanaf de laatste week van november tot aan de kerst, op dinsdag t/m zaterdag (plus de laatste zondag voor de kerst) van 9:00 tot 17:00 uur, in onze gezellige schuur


Kweker en bloemist
Ik combineer mijn kennis van – en het plezier in – het kweken van planten en bloemen met mijn creativiteit als bloemstylist. In alle seizoenen werk ik met materialen uit mijn eigen (kleinschalige) kwekerij en van bijzondere bomen en struiken van ons perceel.

Lente: droogbloemen, grassen gecombineerd met tulpen, wilgenkatjes, narcissen en allerlei mooie grillig gevormde takjes, later in het seizoen komen daar bijvoorbeeld pioenen, duizendschoon en vingerhoedskruid bij.

Zomer: o.a. goudsbloemen, bijzonder zonnebloemsoorten, cosmea’s, zinnia’s, amaranthus en natuurlijk dahlia’s in vele vormen en kleuren.

Herfst: chrysanten in sfeervolle kleuren, grassen, donkerrood blad van o.a. physocarpus en cotinus.

Winter: vele soorten (kerst)groen, dennenappels, bandwilg, kronkeltakken, grassen, eucalyptus, hier en daar een amaryllis, kerstballen, wat sneeuw, sterren en glitters, en na de kerst weer ‘back to basics’ met droogbloemen, tulpen, mooie takken en blad.

Dit is slechts een greep uit het assortiment.

Stijl
Kenmerkend voor mijn stijl is een bepaalde losheid in de verwerking en de gebruikmaking van de ‘imperfectie’ van de bloemen en bladmaterialen, waardoor het eindresultaat een natuurlijke uitstraling en altijd een speciale ‘schwung’ heeft.

Bloemen bestellen
Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u bellen met Caroliene Radier via telnr. 06- 21 401 301 (of een berichtje sturen via Whatsapp) of mailen naar: info@bijcaroliene.nl

Bestellingen bij voorkeur ten minste 24 uur van tevoren doorgeven.