• Nederlands
  • Deutsch
  • English

Inchecken tussen 14:00 en 18:00 uur

Geopend vanaf 15 maart tot 1 oktober

ALLES OVER MINICAMPING DE KAMPEERTUIN

In 2011 zijn wij met onze kinderen in Wijdenes komen wonen, met het plan een minicamping te beginnen. Vier jaar later hebben we onze droom kunnen realiseren … een verzorgde, mooie, kleine camping. Met ruime, luxe douches, aparte nette toiletten en een fijne overdekte afwasplaats. We zijn nog steeds blij met het resultaat van onze inspanningen!

De minicamping biedt plaats aan kleine en grote tenten, campers en caravans. Het geheel doet denken aan een boerencamping. Weliswaar zonder de levende have, maar met veel aandacht voor planten en bloemen. Dat geeft onze gasten een heerlijk gevoel van rust en verbondenheid met de natuur.

Sanitair
De douche/wasgelegenheid bestaat uit twee wastafels in de centrale ruimte, twee afsluitbare washokjes met wastafel en drie behaaglijke douches, waarvan één geschikt voor gezinnen, heel ruim en met een vaste bank. Er zijn overal voldoende haakjes voor uw kleding en handdoek. U heeft voor het warme water geen muntjes nodig, de kranen werken met sensorknoppen.

De toiletten bevinden zich in twee aparte ruimtes naast de afwasplaats.

Kortom, alles goed ingericht voor een aangenaam verblijf!

Afwas
De afwasplaats (naast de entree tot de doucheruimte) is voorzien van hygiënische rvs spoelbakken en werkbladen. Er zijn afwasborstels en –teiltjes voor algemeen gebruik en er is een aparte tapplaats voor warm water.

Afval
We scheiden het afval zoveel mogelijk. Glas, papier, plastic verpakkingen, afval van groente en fruit en restafval gaan in daarvoor bestemde bakken, die u bij het toiletgebouw vindt.

Chemisch toilet
Het chemisch toilet van uw caravan, camper of tent leegt u in een speciaal daarvoor bestemde rvs stortbak, aan de rechterzijde van het toiletgebouw. Het reservoir van het chemisch toilet kunt u uitspoelen met behulp van de tuinslang met broeskop die daar hangt.